Sunday, August 25, 2013

NAISEN LISÄRAVINTOPAKETTI

Tässä erään perusterveen naisen (55-v) hyväksikokema lisäravintopaketti. Tuotepaketin laajuus riippuu pitkälti jokaisen omasta kunnosta, painosta, iästä, sairauksista jne. Joten tämä on suuntaa-antava.

1. Mincartil – Mincartil-tuotetta suositellaan jopa äidinmaidon korvikkeeksi sen ravintosisällön vuoksi.
 2. Total Complex-monivitamiini joko tablettimuoto tai neste. 1-2 tbl Total Complexia / vrk normaalin 6 sijaan, koska tällä sekoituksella (Minc. + Total Comp.) saat riittävästi.
 3. Spirulina
 4. Omega

Ps. Spirulinaa sisältää myös rasvahappoja ja sitä pidetäänkin äidinmaidon jälkeen erinomaisena lähteenä gammalinoleenihapolle (GLA), joka on hermostollemme äärimmäisen hyödyllinen sekä tulehdusta estävä rasvahappo.

MINCARTIL sisältää täysin puhtaita kasviperäisiä aminohappoja.
 Aminohapot muodostavat kollageenirakenteiden perustan, mikä on nivelrustojen tärkein aineosa ja perusedellytys niiden toiminnalle. Nopeasti imeytyvien, täysipainoisten aminohappojen ja piin yhdistelmä tarjoaa suotuisan vaikutuksen nivelille. Sopii hyvin kasvuiässä oleville, niveliä rasittavaa liikuntaa harrastaville ja niille, joiden nivelet eivät iän tai muun syyn vuoksi varastoi riittävästi ravintoaineita. Sisältää rikkipitoisia aminohappoja, mineraaleja ja vitamiineja (C, A, D ja B-ryhmä), joita suositellaan myös hauraiden kynsien ja hiusten vahvistamiseksi.

No comments:

Post a Comment