HERRRKULLINEN MUSTIKKA-
RAPARPERI-PIIRAKKA
Sekoita ainekset tasaisesti ja levitä vuoan pohjalle ja reunoille.
RAPARPERI-PIIRAKKA
Taikina:
1,5 dl luomuspelttijauhoa, 1,5 dl luomukaurahiutaleita
1 dl raakaruokosokeria tai luomusokeria
1 luomukananmuna
150 gr pehmeää luomuvoita.
Sekoita ainekset tasaisesti ja levitä vuoan pohjalle ja reunoille.
Täyte: 2 dl luomukermaviiliä
1 luomumuna
1 dl luomuraakaruokosokeria
1 tl aitoa vaniljasokeria.
Levitetään
taikinan päälle. Lopuksi päälle marjoja maun mukaan (toimii myös mm.
mansikoiden, vadelman, luumujen, mustaviinimarjojen, kirsikoiden ja
omenan kanssa - kaikki edellämainitut on kokeiltu ja ne toimivat :)
No comments:
Post a Comment